سخنگوی دولت: تصمیم گیری در مورد شورای رقابت با مجلس است-راهبرد معاصر
عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم انتقاد شدید پزشکیان از ژست حقوق بشری آمریکا/ شرم بر شما! انتصاب دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب

سخنگوی دولت: تصمیم گیری در مورد شورای رقابت با مجلس است

سخنگوی دولت در مورد عرضه خودرو گفت: در سامانه یکپارچه شفافیت و نظارت کافی وجود دارد و امکان ارائه خودرو خارج از این سامانه مقدور نیست و نظارت مؤثری بر این شیوه عرضه وجود دارد. هرچند این سامانه نیازمند اصلاحات و ارتقاهایی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در مورد شورای رقابت گفت: شورای رقابت مصوب مجلس است و قانون آن را تشکیل داده و صلاحیت‌هایش را مجلس به شورای رقابت واگذار کرده و طبیعتاً دولت هم باید مجری قانون باشد و اگر تصمیمی بخواهد گرفته شود مجلس باید تصمیم بگیرد.

 

وی افزود: نگاه دولت در خصوص بازارهای مختلف این است که با افزایش تولید و فراهم شدن شرایط واردات بازار به سمت رقابت پیش رود؛ وقتی بازار رقابتی شود هم قیمت‌ها کنترل می‌شود و هم کیفیت در رقابت افزایش می‌یابد.

 

بهادری جهرمی تصریح کرد: در ابتدای دولت بیش از 170 هزار خودروی ناقص و نیمه کاره در پارکینگ‌ها مانده بود که یکی از محورهای دستور رئیس‌جمهور کاهش خودروهای انباشت‌شده بود که هم‌اکنون به حد خوبی کاهش یافته و در حالت استانداردی قرار گرفته است.

 

وی در مورد هدف رشد 50 درصدی تولید خودرو ادامه داد: افزایش ظرفیت تولید با رشد بیش از 40 درصدی در سال 1401 از مرز یک میلیون و 347 هزار خودرو گذشت و در سال اول برنامه دولت محقق شد و در سال 1402 هم برنامه دولت به صورت کامل محقق می‌شود.

 

سخنگوی دولت افزود: برای ارتقای کیفیت، تولید خودروهای تیبا، سمند، 405 و تیبا 2 متوقف شد و خودروهای جدیدی که استانداردهای بالاتری دارند مثل شاهین، تارا و اطلس افزایش تولید دارند.

 

وی در مورد تولید خودروهای برقی گفت: با کمک شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های خودروسازی تولید خودروهای برقی به مرحله اجرایی رسیده است و ایستگاه‌های شارژ برقی هم در برخی نقاط در حال افتتاح هستند.

 

بهادری جهرمی در مورد واردات خودرو اظهار کرد: آئین‌نامه واردات خودرو پارسال در دولت تصویب شد و برخی رفت و برگشت‌ها نیز داشته است تا در آئین نامه نهایی اصلاحات لازم انجام شود که در حال پیگیری است.

 

سخنگوی دولت در مورد عرضه خودرو هم گفت: در سامانه یکپارچه شفافیت و نظارت کافی وجود دارد و امکان ارائه خودرو خارج از این سامانه مقدور نیست و نظارت مؤثری بر این شیوه عرضه وجود دارد. هرچند این سامانه نیازمند اصلاحات و ارتقاهایی است.

 

وی با بیان اینکه خروج خودروهای فرسوده مراحل مقدماتی پیگیری شد و اقداماتی در فاز اجرایی صورت گرفت اما نیازمند این است که هم شرایط خودورسازان آماده عرضه باشد و هم صلاحیت خریداران احراز شود تا دچار خاطرات تلخ گذشته نشویم و صنعت به نابودی کشانده نشود. دولت به جد پیگیر است./ تسنیم

ارسال نظر